Alleen maar winnaars bij de Nieuwkoopse Duurzaamheidsmarkt

De winnaars van de Nieuwkoopse Duurzaamheidsvraag 2015 zijn bekend. De Hoofdprijs is een ballonvaart voor 2 personen in de dB Luchtballon en wordt geheel gesponsord door - duurzaam ondernemer - Den Bleker. In april of mei 2016 zullen de prijswinnaars meegaan in een van de geplande vaarten.

Op 31 oktober jl. werd de Nieuwkoopse Duurzaamheidsmarkt gehouden bij Den Bleker! Dit is een groot succes geweest. Super dag met veel bezoekers aan de diverse stands van lokale ondernemers. In Nieuwkoop zijn veel ondernemers actief op het gebied van duurzaamheid, ook al zie je dat niet altijd aan de buitenkant.

Inwoners van Nieuwkoop en omliggende gemeenten maakten tijdens de Duurzaamheidsmarkt kennis met de mogelijkheden van duurzame producten, met de mogelijkheden van duurzaam lokaal ondernemen en met de enthousiaste actieve ondernemers zelf. De bezoekers konden ook deelnemen aan de prijsvraag aangaande: Verzin iets duurzaams c.q. wat goed is voor het milieu, voor jouw wijk en / of gemeente. Op de foto staan de Top 3 winnaars.
dB Hout is verhuisd naar een grotere multifunctionele locatie - 300m verderop - en breidt haar productengamma en dienstverlening danig uit. Het grote pand omvat nu de activiteiten van dB Hout, Den Bleker Verhuur, het nieuwe dB Laminaatvloeren en straks -in het voorjaar van 2016- een gloednieuw overdekte dB Showtuin. Allemaal op een mega locatie!

dB Hout BV is verhuisd naar de Bernhardlaan 54, dichterbij de provinciale weg en voor iedereen gemakkelijk te zien en goed bereikbaar. Ondernemers en particulieren kunnen er voor alle hout en bouwmaterialen terecht; een zeer breed professioneel assortiment voor binnen en buiten. Van veranda’s en blokhutten tot terras en bestrating. Van beschoeiing tot drijvende steigers. Van bevestigingsmaterialen en gereedschap tot tuinaccessoires en verlichting.

In het onlangs geopende Den Bleker Verhuur zijn alle benodigde machines, gereedschappen, steigers, tuin- en parkmachines, hoogwerkers en shovels te huur –en in de meeste gevallen ook gewoon te koop. Voor bedrijf en particulier.

Nieuw zijn de gekoppelde activiteiten van dB Laminaatvloeren. Een prima aanvulling op het binnenassortiment. Met ruim 10.000m2 en 50 soorten parket- en laminaatvloeren op voorraad. Daarnaast uiteraard ondervloeren, randafwerking, plinten en vakkundig advies.

Deze winter gaat dB Hout werken aan een gloednieuw overdekte dB Showtuin voor het grote assortiment blokhutten, veranda’s, buitenverblijven en tuinmeubelen – waarmee volgend voorjaar iedereen warm en droog verwelkomd zal worden.

Tot ziens aan de Bernhardlaan 54-56 in Nieuwkoop.